Ο Αναστάσιος Χατζηθεοφάνους ιδρυτής και πρόεδρος της BCI Media Inc. σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στις Δημοσκοπήσεις στο Attica Tv με το Γιώργο Λαιμό

Ο Αναστάσιος Χατζηθεοφάνους ιδρυτής και πρόεδρος της BCI Media Inc αποτυπώνει και ξεδιπλώνει τα στάδια ανάπτυξης της BCI Media στην πορεία των χρόνων μέσα από τη δική του διαδρομή στο Τορόντο του Καναδά.

Διατηρώντας πάντα την αυθεντικότητα του, την ευγένεια και την ευθύτητα του χαρακτήρα του, μιλάει για την απόφαση της μετανάστευσης, τη διαδρομή του και φυσικά το αποτέλεσμα της εργατικότητάς του είναι ορατό παγκοσμίως.

Ανακοίνωσε τις νέες συνεργασίες, που θα λάβουν χώρα από τον Σεπτέμβρη, με διεθνή κανάλια από Αίγυπτο, Βραζιλία, Τουρκία και Μπαγκλαντές, τα οποία θα μεταδίδονται παγκοσμίως στην παγκόσμια ψηφιακή πλατφόρμα της BCI Media Inc.

Ο Πρόεδρος επισκέφτηκε την Ελλάδα για νέες συναντήσεις και συνεργασίες με τηλεοπτικούς σταθμούς, δημιουργώντας μια γέφυρα μεταδόσεων τηλεοπτικών προγραμμάτων διεθνώς, σε διαδικτυακή, δορυφορική και καλωδιακή μορφή μέσω της BCI Media Inc.

Eirini Terzoudi/Bci24news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top