Ρωσική κρατική τηλεόραση: «Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεκινήσει» (βίντεο)

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Ρωσίδα δημοσιογράφος του κρατικού δικτύου «Russia One» Όλγκα Σκαμπέγιεβα έκανε λόγο για αποστρατικοποίηση ολόκληρης της συμμαχίας του ΝΑΤΟ πλέον.

Την ώρα που η Ρωσία πετυχαίνει τους στόχους της στα ανατολικά της Ουκρανίας, η Ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια έστειλε ηχηρό μήνυμα σε Λονδίνο και Ουάσιγκτον ότι θα πληρώσουν «βαρύ τίμημα» για την εμπλοκή τους στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Στην εκπομπή της, η Σκαμπέγιεβα κήρυξε ουσιαστικά τον πόλεμο στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ και υποστήριξε μια νέα ρωσική στρατιωτική εκστρατεία που θα εκτείνεται πέρα από τα σύνορα της Ουκρανίας, σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα.

«Ίσως είναι καιρός να αναγνωρίσουμε ότι η ειδική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία έφτασε στο τέλος της, με την έννοια ότι έχει ξεκινήσει ένας πραγματικός πόλεμος: ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος», τόνισε η Σκαμπέγιεβα.

«Είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε στην αποστρατικοποίηση όχι μόνο της Ουκρανίας, αλλά και ολόκληρης της συμμαχίας του ΝΑΤΟ», πρόσθεσε με ύφος η Ρωσίδα δημοσιογράφος.

Οι δηλώσεις της διατυπώθηκαν στην 60λεπτη εκπομπή της όπου πολλοί Ρώσοι αναλυτές, σχολιαστές και «πολιτικοί εμπειρογνώμονες» εκθέτουν τις απόψεις τους για την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top