Ρωσία: Ανοίγουν πάλι τα καταστήματα McDonald’s με νέο ιδιοκτήτη και νέο όνομα

Υπό νέα ιδιοκτησία και με την επωνυμία «Vkusno & tochka» (Νόστιμο – τελεία και παύλα σε ελεύθερη μετάφραση) θα ανοίξουν ξανά τα πρώτα 15 εστιατόρια που άνηκαν στην αλυσίδα McDonald’s.

Ακόμα 50 εστιατόρια θα ανοίξουν αύριο, ανέφερε η Vkusno & tochka.

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τους λάτρεις του fast-food στη Ρωσία καθώς τα εστιατόρια που προηγουμένως διαχειριζόταν η δημοφιλής αλυσίδα εστιατορίων της

Δύσης ανοίγουν και πάλι με νέο εμπορικό σήμα και νέα ονόματα στα μπέργκερ, τρεις και πλέον δεκαετίες μετά τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος McDonald’s στη Μόσχα.

Την απόφασή της να αποχωρήσει οριστικά από τη Ρωσία, έπειτα από 32 χρόνια δραστηριοποίησης στη συγκεκριμένη αγορά, έκανε – προ ενός μήνα – γνωστή η McDonald’s, έχοντας ξεκινήσει και τη διαδικασία πώλησης των δραστηριοτήτων της στη χώρα.

Η εξέλιξη αυτή ακολούθησε την ανακοίνωση της αλυσίδας εστιατορίων στις 8 Μαρτίου περί προσωρινού λουκέτου στα 850 καταστήματά της στη ρωσική επικράτεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
«Η ανθρωπιστική κρίση που προκλήθηκε από τον πόλεμο στην Ουκρανία και το απρόβλεπτο λειτουργικό περιβάλλον στη Ρωσία» οδήγησαν τη

McDonald’s στο συμπέρασμα ότι η συνέχιση των επιχειρήσεων στη Ρωσία «δεν είναι πλέον βιώσιμη, ούτε συνάδει με τις αξίες της McDonald’s».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top