Νεκρή βρέθηκε η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ Κάσια Γκαλάνιο

Νεκρή μέσα στο σπίτι της στην ισπανική πόλη, Μαρμπέγια, βρέθηκε η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ, Κάσια Γκαλάνιο, σύμφωνα με την «Parisien».

Η αιτία θανάτου της αποδίδεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Ισπανοί αστυνομικοί βρήκαν το σώμα της στο κρεβάτι, χωρίς να φέρει σημάδια σωματικής βίας.

Βρέθηκε αφού η μικρότερη κόρη της ειδοποίησε την ισπανική αστυνομία από το Παρίσι ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τη μητέρα της για μέρες, ανέφερε το γαλλικό μέσο.

Η τοπική αστυνομία βρήκε την 45χρονη Γκαλάνιο νεκρή το πρωί της Κυριακής στο κρεβάτι της και διετάχθη νεκροψία. Η σορός της δεν έφερε σημάδια σωματικής βία.

Η Γκαλάνιο ήταν η τρίτη σύζυγος του ζάπλουτου 73χρονου Αμπντελαζίζ μπιν Καλίφα αλ-Θάνι, θείου του νυν εμίρη του Κατάρ, τον οποίο είχε παντρευτεί το 2004 και απέκτησαν μαζί τρεις κόρες, τη Sheikha Malak, τη Sheikha Yasmin και τη Sheikha Reem.

Αμπντελαζίζ μπιν Καλίφα αλ-Θάνι

 

Η πολωνικής καταγωγής Γκαλάνια είχε μεγαλώσει στο Λος Άντζελες. Εδώ και αρκετό καιρό έδινε δικαστική μάχη με τον σύζυγό της, πρώην υπουργό Οικονομικών του Κατάρ, για την επιμέλεια των παιδιών τους, κατηγορώντας τον ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά μία από τις κόρες τους, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ ζούσε στην Ισπανία, ενώ τα παιδιά της ζούσαν με τον πατέρα τους σε πολυτελή κατοικία στο Παρίσι, όπου εκείνος αυτοεξορίστηκε το 1992,

καθώς το δικαστήριο στο Παρίσι είχε απορρίψει τα αιτήματα επιμέλειας λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε με τον αλκοολισμό και την κατάθλιψη.

Η Γκαλάνιο υπέφερε επί μήνες από νευρικές κρίσεις και ως αποτέλεσμα, ο δικαστής ανέβαλε την υπόθεση μέχρι να γίνει ψυχολογική αξιολόγηση.

Μία από τις κόρες της ήταν που ειδοποίησε την αστυνομία, καθώς δεν κατάφερε μετά από προσπάθειες τεσσάρων ημερών να εντοπίσει τη μητέρα της.

Αν και δεν έβλεπε πολύ συχνά τα παιδιά της η Κάσια ανέφερε συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πόσο αγαπούσε τις κόρες της: «Αγαπημένες μου, ποτέ μην λησμονείτε πόσο πολύ σας αγαπώ. Η ζωή είναι γεμάτη με δύσκολες και ευχάριστες στιγμές.

Αν σε κάποιες περιπτώσεις νιώθετε να λυγίζετε… μην ξεχνάτε ποιες είστε… ισιώστε στα κεφάλια σας τις κορώνες σας και να είστε γενναίες… Να διδάσκεστε απ’ ό,τι μπορείτε και να είστε απίστευτες, ισχυρές και συμπονετικές γυναίκες. Ξέρω ότι το μπορείτε. Με αγάπη, η μαμά σας», έγραψε η Γκαλάνι σε μια από τις αναρτήσεις της στο Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top