Με μεγάλη επιτυχία η πρώτη βραδιά της πρεμιέρας “ΝΥΧΤΑΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ”|BCI CANADA

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η πρώτη βραδιά της πρεμιέρας της θεατρικής παράστασης “ΝΥΧΤΑΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ” σε σκηνοθεσία του Γρηγόρη Τερζάκη από το Ίριδα art group σε συνεργασία με την Ελληνική κοινότητα του Τορόντο.

Σκηνοθέτης Γρηγόρης Τερζάκης(Ιδιωτικός ντετέκτιβ) Αντωνία Κοκκορού(Βάνα Καρλάτου, Δικηγόρος)

Στην παράσταση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο κυρία Μπέτυ Σκουτάκη, ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής κοινότητας Τορόντο κ.Αντώνης Αρτεμάκης, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στο Τορόντο κ.Βίκτωρας Μαλιγκούδης και ο εκπρόσωπος Αρχιεπισκοπής Καναδά, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πατάρων κύριος Αθηναγόρας. Οι πρόεδροι του πολιτιστικού τμήματος της Ελληνικής κοινότητας, Μαρία Κόλλιας και Μιχάλης Στελλάτος.

Αριστερά: Παναγιώτης Απατσίδης(Θωμάς Χαλκός, επαγγελματίας τζογαδόρος) Αριστερά και πίσω: Δημήτρης- Έκτορας Πασόπουλος(Πάνος Μαζιάς, Ιατρός)Μέση: Γεωργία Τασούλη(Μαρίζα, Υπηρεσία) Μέση: Δημήτρης Jim Καμπόσος( Μάρκος Γρέζος, Τοκογλύφος) Δεξιά άκρη Ιωάννα Μόλλα Απατσίδου( Μαντάμ Κασσάνδρα) Δεξιά άκρη: Alba Feinaj(Μάνια Σκορδέλη, Δημοσιογράφος)

Επίσης παρευρέθηκαν από τους χορηγούς επικοινωνίας η κυρία Κατερίνα Γερασκλή από τον Ελληνοκαναδικό Tύπο και ο κ. Αναστάσιος Χατζηθεοφάνους Πρόεδρος της BCI Media Inc.

Πλήθος κόσμου κάλυψε την αίθουσα με τα χειροκροτήματα για την αξιόλογη παράσταση.

Η θεατρική παράσταση ¨ΝΥΧΤΑΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ” θα συνεχιστεί για ακόμη δυο βραδιές, 14 και 15 Μάϊου, ώρα 19:00μμ

Συγχαρητήρια σε όλο το cast της θεατρικής παράστασης.

Eirini Terzoudi/Bci24news

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top