Θριαμβολογεί προκλητικά ο Ερντογάν για την 19η Μαΐου: Επικός ηρωισμός, ευλογημένη νίκη!

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δημοσίευσε μήνυμα με αφορμή την Ημέρα Μνήμης του Ατατούρκ και τη Γιορτή της Νεολαίας και του Αθλητισμού.

Η 19η Μαΐου, που χάρισε στην τουρκική νεολαία ο Γαζή Μουσταφά Κεμάλ, είναι μια ημερομηνία κατά την οποία η αποφασιστικότητα και η αγάπη του έθνους μας για ανεξαρτησία διακηρύχθηκε στον κόσμο και αναπτερώθηκε το πνεύμα αντίστασης μέσα μας.

Επικοί ήρωες

– Στις 19 Μαΐου 1919, το τουρκικό έθνος σηκώθηκε ως ένα και μαζί ενάντια στις αποικιακές δυνάμεις κατοχής, επέδειξε επικό ηρωισμό ξεκινώντας έναν ολοκληρωτικό αγώνα για την ίδρυση του τελευταίου και αιώνιου κράτους μας, της Δημοκρατίας της Τουρκίας και τελικά πέτυχε μια ευλογημένη νίκη.
– Σήμερα, βαδίζουμε προς το μέλλον με τη δύναμη και το πνεύμα ανεξαρτησίας που αντλούμε από την ιστορία μας και δίνουμε έναν ανελέητο αγώνα ενάντια σε αυτούς που θέλουν να εμποδίσουν την ανάπτυξη και την ανάπτυξη της Τουρκίας.

Αφού προήδρευσε σήμερα στη συνεδρίαση της MYK στα κεντρικά γραφεία του κόμματός του, ο Ερντογάν θα παραστεί στην Εκκίνηση των Τραγουδιών της Ανεξαρτησίας και στο Πρόγραμμα Συνάντησης Αντιπροσωπευτικών Νέων και Εθνικών Αθλητών στο Κέντρο Πολιτισμού και Συνεδρίου του Μεγάλου Τζαμί της Άγκυρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top