Έντι Ράμα για σύνοδο ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων: Είναι μια νέα μέρα στην Ευρώπη αλλά όχι στη Βουλγαρία

Επίθεση στη Βουλγαρία εξαπέλυσε μέσω twitter ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, ενώ στηλίτευσε και τη στάση της ΕΕ.

«Ακόμα περιμένοντας τον Γκοντό; Όχι, έχουμε συνηθίσει σε αυτή την παρωδία και δεσμευόμαστε περισσότερο από ποτέ να προωθήσουμε τον εκσυγχρονισμό των χωρών μας και της περιοχής μας με ακλόνητο ευρωπαϊκό πνεύμα» αναφέρει ο κ. Ράμα σε tweet του το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφία του ίδιου με τον ομόλογό του της Βόρειας Μακεδονίας Ντίμιταρ Κοβάτσεβσκι.

Still waiting for Godot? No, we are used to this charade and we are more then ever committed to push forward our countries and our region modernization with unwavering European spirit pic.twitter.com/bmxXK8WXbc

— Edi Rama (@ediramaal) June 23, 2022

Ο Αλβανός Πρωθυπουργός προσθέτει ότι «είναι μια νέα μέρα στην Ευρώπη αλλά όχι στη Βουλγαρία! Τι ντροπή για την Ευρώπη αυτή η βουλγαρική υπόθεση! Εν μέσω ενός πολύ θερμού πολέμου στην αυλή της Ευρώπης, μια χώρα του ΝΑΤΟ απαγάγει δύο άλλες χώρες του ΝΑΤΟ υπό το βλέμμα 26 χωρών της ΕΕ που μένουν ακίνητες σε μια τρομακτική επίδειξη ανικανότητας!»

Βρυξέλλες/Ανταπόκριση: Ειρήνη Ζαρκαδούλα

www.ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top